< Terug naar blog-overzicht

Verlaag uw TCO op ICT én vergroot gebruikerstevredenheid!

Is dit een herkenbaar beeld? Uw ICT-projecten niet af lijken te komen; de scope wordt steeds breder en er is steeds een nieuwe afhankelijkheid die u niet zag aankomen. Met als gevolg dat de kosten de pan uitrijzen, de beloofde rendementen uitblijven en medewerkers steeds meer ontevreden worden! Dan is het tijd om regie in eigen hand te nemen.

De kans is groot dat ICT niet uw enige uitdaging is. Meestal is dit het gevolg van één of meerdere oorzaken als inefficiënte besluitvorming, ontbreken van effectieve financiële sturing, ontbreken van een heldere ICT-strategie of een overbelaste en/of niet aangesloten I&A organisatie.

Vanuit onze jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven helpen wij organisaties met het efficiënt inzetten van (nieuwe) IT-voorzieningen vanuit de cloud, bij u in het datacenter of in een hybride vorm. Wij kijken hierbij naar 5 deelgebieden: Bedrijfscultuur, IT-Business Alignment, I&A Organisatie, Architecture Governance & Strategie en Security & Budgettering.

Wij dagen u uit om onze vrijblijvende en kosteloze online scan uit te voeren.

Deze scan bestaat uit 45 vragen, verdeeld over de 5 deelgebieden. Binnen 2 werkdagen ontvangt u uw rapportage. De rapportage geeft u een helder beeld  van zaken die al goed geregeld zijn, waar uw uitdagingen zitten en al een paar eerste suggesties om hiermee aan de slag te gaan.

Ziet u hierin aanknopingspunten om verder te gaan, dan helpen wij u graag. Stelt u daar geen prijs op, dan heeft u een overzichtelijk en handzaam rapport waarmee u zelf verder kunt.

Samenwerking

Deze scan is ontwikkeld uit een samenwerkingsverband van Transitieprofs, IT2Benefit en BMLD. Juist door het samenbrengen van onze verschillende expertise gebieden kunnen we u een helder beeld schetsen waar uw organisatie staat, waar de aandachtspunten liggen en wat de quick-wins zijn. Zo helpen we u met een efficiëntere en effectievere inzet van ICT-middelen en oog voor lagere kosten, naar een hogere gebruikerstevredenheid en vooral blijvende resultaten en borging in uw organisatie.

Door: Steven Habes, programmamanager bij IT2Benefit

April 21, 2021

2021, HBR

Telefoon: +31 6 51 39 58 97
BTW-nummer: NL860506241B01
KvK-nummer: 76097110