< Terug naar blog-overzicht

Samenwerking met Transitieprofs

Aankondiging strategisch partnership met Transitieprofs.

Op 1 maart 2020 maakten wij bekend dat wij onze samenwerking met Transitieprofs verstevigen door het sluiten van een strategisch partnership.

Transitieprofs is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij veranderingen van het ICT-landschap. Door de overeenkomst versterken wij onze positie in markt van Digitale Transformatie. Dit partnership bevestigt het engagement van @IT2Benefit en @Transitieprofs voor samenwerking op het gebied van digitale transformatie.

In deze huidige markt waarin het applicatie landschap zich in hoog tempo richting de cloud ontwikkelt, ontstaat de behoefte aan inzicht en grip op de veranderingen die dit met zich meebrengt. Door onze kennis en ervaring te bundelen kunnen wij een brede basis bieden aan expertises die noodzakelijk zijn om een transitie van A tot Z te begeleiden. Naast een verbreding van onze kennis en ervaring op het gebied van #IT-architectuur, ICT-regie, programmanagement en projectmanagement voegen we expertises als verandermanagement, procesanalyse en financiele analyse toe.

Gezamenlijk kunnen we de volledige transitie begeleiden op basis van afgesproken rendement-doelstellingen waarbij echte ruimte ontstaat voor innovatie!

door:
Herco van Brug
IT-architect bij IT2Benefit

March 1, 2020

2021, HBR

Telefoon: +31 6 51 39 58 97
BTW-nummer: NL860506241B01
KvK-nummer: 76097110