Over IT2Benefit

gap-nl.png

Enterprise architecten voor het midden- en kleinbedrijf

Met de opkomst van cloud heeft IT2Benefit zich gespecialiseerd in de transitie en adoptie van clouddiensten voor bedrijven. De samenwerking van programmamanagement en solution architectuur is van belangrijke toegevoegde waarde gebleken om het gat tussen IT en bedrijfsstrategie, waar veel bedrijven mee kampen, in te vullen.

We richten ons om het middensegment waar een architect vaak niet of slechts beperkt een rol heeft in de aanpak van IT. Omdat die klanten wel de noodzaak van een structurele aanpak nodig hebben, vervullen wij die rol zolang als nodig is.

 

meta-nl.png

Onze werkwijze

Wij maken gebruik van standaard modellen van o.a. Togaf en referentiearchitecturen als Nictiz, Nora, Gemma, Hora, etc, maar gebruiken die in vereenvoudigde vorm zodat ze beter toepasbaar zijn in kleine en middelgrote bedrijven.

 

Oprichters

IT2Benefit is opgericht door Herco van Brug en Steven Habes in oktober 2019. Vanuit hun functies bij een System Integrator merkten ze dat hun rol bij klanten bemoeilijkt werd door de insteek van een leverancier. Met de oprichting van hun eigen bedrijf is die rol veel eenduidiger en altijd primair in het belang van de klant.

undefined

Herco van Brug

Als IT-architect helpt Herco klanten met het creƫren van samenhang in complexe omgevingen en het aangeven van implicaties van de eisen en wensen die voortkomen uit de behoefte voor een structurele verandering. Daarnaast helpt hij met het concreet maken van mogelijke praktische oplossingen en houdt hij rekening met de bedrijfsdoelstellingen en het huidige IT landschap en zorgt voor de verbinding hiertussen. Herco heeft uitgebreide ervaring en een technische achtergrond en levert waardevol, goed gefundeerd advies, architecturen en roadmaps. Zijn doel is altijd om bij alle veranderingen zijn klanten te laten streven naar zoveel mogelijk toegevoegde waarde.

undefined

Steven Habes

Steven is een zeer gedreven programma- en projectmanager die focus weet te houden op de scope in relatie met de bedrijfsdoelstellingen van de klant. Op basis van zijn analytisch vermogen slaagt hij erin de hoofdlijnen goed te bewaken en structuur aan te brengen binnen een project of een programma. Hij is kundig, integer, gecommitteerd en plezierig om mee te werken. Met meer dan 25 jaar management ervaring als Service Manager en Organisatie Adviseur en project-/programma-manager kan hij in complexe en politieke situaties goed uit de voeten. Hij is gespecialiseerd op het gebied van ICT-strategie en -implementatietrajecten.

2019, HBR

Telefoon: +31 6 51 39 58 97
BTW-nummer: NL860506241B01
KvK-nummer: 76097110